Invitații Curcubeu

Întrebări frecvente

Ai o nelămurire? Vezi dacă nu am răspuns deja la întrebarea ta.

Este absolut normal să ai nelămuriri, de aceea noi ne-am gândit să încercăm încă de la prima ta relaționare cu noi, să le elucidăm!

În urmă experienței în interacțiunea cu clienții, am decis că vom finaliza comenzile doar cu o discuție în prealabil. Produsele noastre sunt lucrate de la zero, de aceea riscul ar fi mult mai mare dacă am permite o simplă adăugare în coș.

Bineînțeles! Pașii vor fi aceiași ca și pe site, diferența o face doar interacțiunea directă cu noi.

Depinde de multe aspecte, însă, în mare, aproximativ 10 zile lucrătoare. Te asigurăm însă că facem tot posibilul pentru ca ele să ajungă mai devreme la tine. Atenție, zilele se calculează de la confirmarea comenzii finale.

După confirmarea comenzii, se emite factură și produsele sunt achitate integral prin transfer bancar în contul nostru de persoană juridică. Astfel, noi stăm liniștiți că produsele nu vor fi lucrate în zadar, iar tu ai dovada plății+factură pentru orice demers legal pe care îl vei considera.

Varianta scurtă:

alegi produsul de pe site-> discutăm pe Whatsapp-> facem macheta online->confirmi comandă-> emitem factură și faci plata-> livrăm comandă.

Varianta detaliată (știm, pare complicat, dar este foarte simplu și ne dorim să fii lămurit):

  1. Vizualizezi produsele noastre pe site.
  2. Ești pe pagină cu produsul ales? Super! Ai un buton care te va duce direct la noi pe Whatsapp și noi vom vedea la ce link de produs faci referire.
  3. Discutăm ce te interesează și în final, când te-ai hotărât la un produs, trecem la personalizare.
  4. Ne trimiți textul, ne spui tematica și alte preferințe (culori, imagini etc), iar noi vom face o macheta digitală.
  5. Îți trimitem în aceeași conversație macheta digitală, tu ne spui ce ai vrea să modifici și noi rezolvăm să fie ce îți dorești. ATENȚIE la text, bunul de tipar înseamnă că ai verificat tot, inclusiv să nu fie erori.
  6. Transmți datele tale, împreună cu cantitatea comandată și noi emitem factura.
  7. După primirea banilor în cont, produsele sunt date la tipografie.
  8. Produsele sunt gata, ne dai adresa de livrare și persoană de contact, iar noi punem coletul la curier.
  9. Primești coletul, analizezi produsele și dacă vrei, în urmă experienței cu noi, ne lași un review pe pagină de Facebook.
  10. Ținem legătura ca amici, poate ieșim la un grătar sau poate ne urăm `La Mulți Ani!` cu diverse ocazii, totul depinde doar de chimie:D.