Invitații Curcubeu

Retur

Retur

 POLITICA DE RETURNARE

Produsele achiziționate la distanță se pot returna conform O.U.G. nr. 34/2014. Cumpărătorul are dreptul să notifice în scris vânzătorul că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. Se recomanda utlizarea aceluiași serviciu de transport utilizat pentru recepționarea produselor.

Pentru returnarea Produsului Cumpărătorul trebuie sa notifice în scris acest lucru la adresa de e-mail office@invitatii-curcubeu.ro . În maximum 14 de zile calendaristice de la data returnării, Vânzătorul va înapoia contravaloarea produsului în contul Cumpărătorului sau prin mandat poștal în funcție de metoda de plată aleasă la achiziționarea produsului. Cheltuielile de returnare și comisioanele bancare vor fi suportate de Cumpărător dacă se alege o alta modalitate de plata și livrate față de cea inițială.

Prevederile O.U.G. nr. 34/2014 se aplica doar cumpărătorului definit ca orice persoană fizică sau grup de persoane fizice, constituite în asociații așa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 O.G.  21/1992 privind protectia consumatorilor, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

De asemenea, Cumpărătorul poate returna un Produs livrat greșit de către Vânzător. Și în acest caz Cumpărătorul trebuie sa notifice în scris acest lucru în termen de maxim 14 zile calendaristice de la data primirii coletului, la adresa de e-mail office@invitatii-curcubeu.ro.

Exceptii de la retur

Produsele personalizate nu se pot returna, conform Ordonanței de Urgență 34/2014 din 04.06.2014, articolul 16 punctul C:

Exceptări de la dreptul de retragere

Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevăzut la art. 9-15 în ceea ce privește contractele la distanță și contractele în afara spațiilor comerciale următoarele:

  1. c) furnizarea de produse confecționate după specificațiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar;

În eventualitatea în care Produsul achiziționat este nefuncțional sau prezintă vicii de fabricație, acesta va fi înlocuit cu un produs funcțional, cu condiția notificării în scris a Vânzătorului la adresa de e-mail office@invitatii-curcubeu.ro în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. În situația în care Produsul nu mai este disponibil fie se va înlocui cu un produs similar, la alegerea clientului, fie se va returna contravaloarea acestuia.

Nu se pot returna (vor fi refuzate de catre Vânzător) produsele care prezinta modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, etc, imputabile Cumpărătorului.