Invitații Curcubeu

Părerea clienților

Vasi Mihali
5/5

Recomandăm din tot sufletul această minunată pagină! Invitațiile pentru nunta noastră au fost superbe, mult mai frumoase față de ceea ce ne-am fi așteptat. Ana-Maria este o persoană amabilă, atentă și profesională care a fost disponibilă oricând și a ținut cont de toate dorințele noastre. A fost o mare emoție să vedem invitațiile în realitate! Livrarea a fost rapidă și calitatea excelentă. Pentru noi a fost o onoare și o plăcere să cunoaștem pagina „Invitații Curcubeu” și ne considerăm foarte norocoși. Mulțumim frumos încă o dată și sperăm că pagină aceasta să aibă succesul pe care îl merită! Toate cele bune din partea noastră, Vasile și Roxana.

Ce spun clienții noștri?

Recenziile sunt copiate integral de pe pagina noastra de Facebook.

Lavinia Jurubita
5/5
Daca vrei sa ii surprinzi pe cei dragi cu ceva deosebit si diferit de tot ce gasesti pe piata, Ana este persoana care te ajuta sa faci lucrul asta cautand solutii si venind cu sugestii pentru a duce la realizarea si implinirea visului tau.
Comunicarea a fost una foarte ok, timpul de livrare mai rapid decat cel discutat iar implicarea 100%, lucru care se reflecta si in rezultatul final. Invitatiile au iesit exact cum ma asteptam sa iasa.( Pozele de pe site reflecta perfect realitatea) .
Recomand cu drag Invitatii Curcubeu pentru orice eveniment placut din viata voastra .
Mult succes Ana! 🙂
Elena Niculae
5/5
Recomand cu incredere! Invitatiile mi-au sosit atunci cand mi-am dorit , timp de execuție si livrare rapid ! Calitatea acestora este peste masura asteptată♥️ !
Va multumesc si sper sa revin pentru urmaroarele invitatii ale evenimentelor mele.
Florentina Reiche
5/5
Iti mulțumesc din suflet, invitațiile au ieșit așa cum mi-am dorit, într-un cuvânt: A D O R A B I L E! 😍
Am vrut să transmit emoție și frumusețe prin ele și cred că împreună am reușit.
Laura Roman
5/5

Mulțumim pentru tot! Invitațiile au ieșit minunat, s-a ținut cont întru totul de dorințele mele și au fost gata la timp datorita Anei. Este foarte creativă, precisă și deschisa la orice idee. Exact ce îmi doream. Recomand cu toată încrederea.