Invitații Curcubeu

Cadouri pentru nași, obligație sau plăcere?

Cadouri pentru nași, obligație sau plăcere?

Click aici să vezi modelele noastre de cadouri.

De ce trebuie să facem cadouri nașilor?

Nu trebuie, o faci doar dacă simți. Dacă ai impresia că nașii tăi au așteptări materiale de la voi, este un „red flag” cum numesc americanii. Relația nași-fini este bazată pe chimia dintre voi, nu pe așteptările materiale. 

Dacă te încadrezi în categoria de persoane ce se „hrănește” cu bucuria celor ce primesc cadouri, avem câteva propuneri pentru tine. Noi suntem fani cadouri personalizate deoarece astfel îți pui amprenta exact cum îți dorești. În cadourile personalizate sunt importante detaliile. Nașii tăi sunt fanii unei echipe de fotbal? Sau au anumite replici amuzante pe care le folosesc în conversații? Folosește aceste detalii și oferă-le surprize la care nu s-ar gândi. 

Portrete ilustrate digital cu sau fără tematică.

Portretele sunt realizate manual după poză, desenate cu tabletă grafică. Ele pot fi simple sau cu o anumită tematică. Tematica poate fi una amuzantă, dar pot fi și inspirate din pasiunile pe care ei le au. Au o pasiune pentru motociclete? Sau poate pentru bucătărie? Sunt mii de pasiuni și este imposibil să nu aibă și ei ceva ce îi reprezintă.

Set de tricouri

Cine nu este fan tricouri personalizate? Fie că vorbim de personalizare, fie că vorbim de tricouri de un brand anume, încearcă să le pui într-un set. Dacă nașii au și copii, nu uita să îi incluzi și pe aceștia. La magazinele de brand, de obicei găsiți același model de tricou la toate cele trei categorii: femei, bărbați și copii. Cu siguranță răbdarea trebuie să fie un punct forte, însă merită! 

Varianta mai ușoară este personalizarea. Dacă, de exemplu, copilul nașilor este fanul unui personaj anume, fă-le cadou un set pentru toși trei cu acel personaj și eventual un citat celebru asociat personajului sau poate numele fiecăruia dintre ei.

Produse cu etichete personalizate

Pe același principiu ca la tricouri, putem trece mai departe și le poți crea un coș cu produse personalizate. Îl poți realiza chiar tu, dacă dispui de puțin timp liber și ceva grame de răbdare. Alege câteva produse specifice sărbătorilor cu ocazia cărora vrei să faci cadoul. De exemplu, de Crăciun sau Paște, coșul poate conține: cozonac, vin, ciocolată, bomboane de ciocolată, cremă de ciocolată. Așază-le frumos într-un coș și acoperă-l într-o folie de ciolofan legată cu o bandă satinată colorată. 

Care sunt șansele să dai greș cu un asemenea coș? Spunem noi că destul de mici.

Tablouri cu licheni și mesaje

Tablouri cu licheni și mesaj

Lichenii scot pe oricine din panica găsirii unui cadou. Sunt trainici și pufoși, nu necesită apă și stau confortabil la umiditate. Dacă îi simți cam „supărați”, adică au devenit cam uscați, ia-i cu tine când mergi să faci duș și lasă-i peste noapte în baie. Aburii îi vor face să revină la forma inițială. Practic, nu prea au șanse să moară, astfel e un cadou viu, dar nemuritor.

Iar cu un mesaj sau o imagine specifică relației pe care o aveți cu nașii voștri, e un cadou complet.

Aranjamente pentru masa de Crăciun

Surprinde-ți nașii cu un aranjament nemuritor pentru masa de Crăciun. Este trainic, îl vor folosi ani la rând deoarece nu se va deteriora dacă va fi păstrat în condițiile potrivite.

Îți recomandăm să apelezi cu încredere la https://www.damacostil.ro unde regăsiți o mulțime de modele de aranajamente. Cel din poză este doar unul din ele și este un aranajament pe felie de lemn cu plante uscate și diverse accesorii.